Μαραθώνιος Λεμεσού 2013


Μαραθώνιος Λεμεσού














Μετά το  Cyprus Marathon  που έγινε στις 10 Μαρτιου στη Πάφο η επόμενη  διοργάνωση αγώνα δρόμου που θα γίνει στην Κύπρο, είναι ο αγώνας στις 24.3.2013 στη Λεμεσό στις 24.3.13, σε αποστάσεις μαραθώνου, ημιμαραθώνιου, 10 χιλ, 5 χιλ. καθώς και μικρότερων αποστάσεων.Αποτελή μια εύκολη διαδρομή για κάποιον που θέλει να κάνει μια καλή επίδοση, αφου δεν υπάρχουν ανήφορα/κατήφορα.
Μεγάλο μειονέκτημα τα τελευταία χρόνια είναι ο τερματισμός όσων τρέχουν 10κμ αφού πέφτουν πάνω σε αυτους που τερματίζουν στα 5κμ.........
Πιό κάτω είναι το μύνημα των διοργανωτών, καθώς και η ιστοσελίδα τους για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:
Αγαπητοί φίλοι και φίλες, καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας!
Ο Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ είναι ο επίσημος Μαραθώνιος της χώρας μας, πιστοποιημένος από τις διεθνείς ομοσπονδίες AIMS και IAAF. Αισθανόμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το ότι ο Μαραθώνιος μας είναι πολύ περισσότερα από ένα αθλητικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας και μαζικής προσέλευσης. Είναι πρώτιστα η ένδειξη της δύναμης της ανθρώπινης θέλησης και ψυχής. Είναι μια πηγή αξιών, κοινωνικής συνείδησης και αλληλεγγύης. Είναι ένα πανηγύρι χαράς και μια γιορτή φιλίας.
Οι εκδηλώσεις μας περιλαμβάνουν Μαραθώνιο, Μισό μαραθώνιο, Δρόμο Υγείας, Εταιρικό Δρόμο, Παιδικό / Μαθητικό Δρόμο. Η ευθεία, γρήγορη και επίπεδη διαδρομή χωρίς τροχαία κίνηση, προσφέρεται για επίτευξη καλύτερου προσωπικού χρόνου κάθε δρομέα και το σλόγκαν μας ‘Τρέχω Δίπλα στο Κύμα’ αντικατοπτρίζει την πραγματική εμπειρία των συμμετεχόντων που αγωνίζονται κατά μήκος της πανέμορφης παραλίας της Λεμεσού.
Η Λεμεσός είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κύπρου και η πρωτεύουσα της ζωντάνιας και της φιλοξενίας. Η περιοχή ‘Μόλος’ στην παραλιακή λεωφόρο είναι το σημείο εκκίνησης και τερματισμού, ένας χώρος πανέμορφος που ανταποδίδει απλόχερα το χαμόγελο που μας χαρίζει η θάλασσα! Φανταστείτε την υπέροχη διαδρομή, τις φανταστικές παραλίες, τοπία που κόβουν την ανάσα συνδυασμένα με την ξακουστή φιλοξενία των ανθρώπων μας και τον υπέροχο καιρό.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ